tirsdag 22. januar 2013

Jeg blir visst ingen stor blogger.. :P

Leser av det siste innlegget nyttårsaften 2011 at jeg tenker å bli flinkere til å blogge... hehe... og INGEN innlegg i 2012, bortsett fra en test fra mobil. Høyst sannsynlig ble jeg vel ikke fornøyd med mobilbloggingen, siden det ikke kom noen flere blogginnlegg.

MASSE har skjedd siden jeg skrev forrige innlegg. Jeg har solgt huset mitt, noe som var en stor lettelse, da det begynte å bli vel mange bekymringer i det huset. I tillegg var jeg kjempelei av gressklipping, og snømåking i en altfor stor hage, og gårdsplass. SÅ når beslutningen var tatt, om at vi skulle over til leilighet var jeg veldig lettet. Hussalget gikk smertefritt, litt oppussing måtte til, for å få til fine bilder til prospektet, og dette hjalp min snille tante meg med. Jeg har ti tommeltotter når det kommer til oppussing, og fungerte mest som håndtlanger, og ryddejente :) Men prospektet ble veldig fint, og huset ble solgt dagen etter visning.

Storesøster flyttet ut, i leilighet med kjæresten sin, og lillesøster reiste til Brasil i høst sammen med bestefaren sin, og hans kone. Hun kommer snart hjem, og da har hun vært i det store utland i nesten 6 mnd. Det har vært veldig rart å være uten henne, så jeg gleder meg til hun kommer hjem nå :)

Nå bor jeg og junior i en søt liten leilighet, alt er så lettstelt og fint, og vi stortrives virkelig her. Her fikk jeg en hjemmefølelse nesten med en gang vi flyttet inn, mens oppe i huset kom den aldri. Det føltes som vi nettopp hadde flyttet inn alle de årene, og selv om jeg trivdes godt var det altfor mye bekymringer med huset.

I løpet av 2012 hadde jeg ikke så mye tid til å være kreativ, men litt strikking har det blitt :) Så tenkte å få til et par innlegg nå mens jeg låner storesøsters pc :)

Nå skal jeg ikke love å blogge mer, men blogger for min egen del for å få samlet det jeg lager, og få ned noen tanker :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar